ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Fast tips for happy kids!

Η σειρά μικρών μαθημάτων για γονείς με τίτλο Fast tips for Happy Kids (Γρήγορες συμβουλές για χαρούμενα παιδιά) είναι ένα δείγμα της δουλειάς της Lingoflex στην ασύγχρονη μάθηση. Με τη βοήθεια της έμπειρης ακαδημαϊκής συμβούλου Μαρίας Σαχπαζιάν, η οποία έχει διοργανώσει πολλές σχολές γονέων, σας παρουσιάζουμε 3 μικρά επεισόδια, τα οποία μπορείτε να δείτε με τη δική σας άνεση.
Write your awesome label here.

Τι θα δείτε

1

Συνεδρία

Το καλοκαίρι η μέρα απλά δεν τελειώνει, ιδιαίτερα όταν είμαστε στην πόλη. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ακόμα και να μας κάνει να πούμε: ‘’Μα πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;’’.  Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ‘’Lingoflex Fast tips for happy kids!’’ προτείνουμε λύσεις με εύκολη εφαρμογή.
2

Συνεδρία

Το καλοκαίρι η όρεξη ανοίγει! Παγωτά και φρούτα με αρκετή ζάχαρη είναι στην πρώτη γραμμή. Ε, να μη φάμε κι ένα σουβλάκι; Και γιατί να τρώμε βαρετά φαγητά όπως φασολάκια και σπανακόρυζο; Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς ‘’Lingoflex Fast tips for happy kids!’’  συζητάμε πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να μη χάσουν το μέτρο, χωρίς να μας σπάσουν τα νεύρα!
3

Συνεδρία

Μπορεί να είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού αλλά εμείς σας πάμε στο τέλος. Πώς φέρνουμε πάλι τα παιδιά στο σημείο της αρχής του σχολικού έτους, χωρίς να μας πιάσει κατάθλιψη και χωρίς να έχουμε κλάματα και γκρίνιες;  Στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ‘’Lingoflex Fast tips for happy kids!’’ δίνουμε απλές και πρακτικές απαντήσεις σε ένα ζήτημα που μας απασχολεί When someone visits the link you have shared and purchases a product, you will earn 30% not only on the initial sale, but also on any recurring payments.

Μαρία-Αραξή Σαχπαζιάν

Η Μαρία είναι καθηγήτρια Αγγλικών και αγαπάει να αγαπάει τα παιδιά! Ο ενθουσιασμός της για τη διδασκαλία δεν περνάει απαρατήρητος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα τη δείτε να γίνεται ιδιαίτερα εφευρετική και να αποτελεί έμπνευση για παιδιά και γονείς. 
Write your awesome label here.
σχολη γονεων

Θέλω να λαμβάνω δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια

Thank you!
Δημιουργήθηκε με